Направо не е тя: Николина Чакърдъкова подмладена и с 15 кг. по-слаба! (СНИМКИ)

0

Николина Чакърдъкова млада и стройна!

Николина Чакърдъкова не прилича на онази певица, която познаваме отдавна. Тя се появи в ефир тотално неузнаваема и добре, че го направи, защото ако беше пуснала само снимки, никой нямаше да повярва на трансформацията й – толкова невероятна е тя.

Чакърдъкова е на 53 години, които реално никак не са много (ако си спомним, че на същите е една неотразима Дженифър Лопес). Е, българите сме свикнали да приемаме чуждите звезди за извънземни, но това изобщо не е така. Ето че с малко старание, режим и визити при добри дерматолози и у нас може да се случват чудеса.

Николина Чакърдъкова е вталена силно, тя е свалила 15 килограма от теглото си. И макар да не пожела да обясни как точно, близки до нея подшушнаха, че е ползвала кето режим с намален и почти изцяло спрян прием на бързите въглехидрати. За фитнес едва ли се е навила, но пък професията й е такава, че редовно тропа хора и ръченици с часове.

Колкото до лицето на Николина, там промяната е видима от самолет. Кожата й е лъчиста, стегната, с повече обем и плътност. Нещо, което е трудно да постигнеш на нейната възраст без помощта на намесата на опитен експерт в дерматологията. Явно тя си е намерила своя.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.