Попиляха Петканови в мрежата: Спрете, че ни се повръща вече!

https://goreshto.net/shoubiznes/popilyaha-petkanovi-v-mrezhata-sprete-che-ni-se-povrashta-veche/47469 Goreshto.net
Попиляха Петканови в мрежата: Спрете, че ни се повръща вече!

Петканови вече наистина втръснаха на всички!

Бившото семейство Петканови беше буквално направено на нищо от потребители в нета, които ги заставиха да спрат с нелепите си постове, или да се разкрият. Да, отново става дума за прословутата им почивка в Тайланд, където уж са отишли отделно един от друг, но по всичко изглежда, че са си заедно.

Алекс Богданска замина със сина им Габриел и показа стаята, в която ще спят с малкия по време на престоя им там. Любопитното бе, че Александра се задържа доста дълго на спалнята, до която бе пригодено детско легло. Ако моделката изобщо беше сама, нали момченцето щеше да спи при нея, а да стесняват нарочно стаята им с импровизирано креватче, питат потребители.

От своя страна Даниел Петканов също пуска кадри от Тайланд и остров Пукет, където е и бившата му половинка, но нито веднъж не загатна, че не е сам, което е очеизвадно! “Какво се правиш на тъп, бе?! Хайде, пусни Алекс да я видим, че ни писна от вас! Спрете се, че ни се повръща от номерата ви, честно”, беснеят в мрежата.

Наистина Дани и Алекс дойдоха до гуша на всички с техните драматични раздели и събирания, още от времето преди Вип Брадър. Най-добре е да измислят нещо ново, за да започнат да се котират.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.