Ужас: Звезделина от “Игри на волята” се обезобрази, докара се на чучело! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/shoubiznes/uzhas-zvezdelina-ot-igri-na-volyata-se-obezobrazi-dokara-se-na-chuchelo-snimki/47365 Goreshto.net
Ужас: Звезделина от “Игри на волята” се обезобрази, докара се на чучело! (СНИМКИ)

Звезделина от “Игри на волята” се окепази яко!

Помните ли Звезделина от “Игри на волята”?! Сигурни сме, че да. А и как може да не помните такъв “образ”, който не спря да скандализира с фукни и самочувствие до небето, макар и с не особено покритие (поне според болшинството от зрителите на предаването).

Е, явно и след излизането си от формата, Звезделинка не се е променила и на йота, а тъкмо обратното – станала е още по-самоуверена и надута. Като “надута” го казваме и в съвсем буквалния смисъл на тази дума. Само погледнете последното й селфи и ще разберете защо!

Тези дни мацката е отскочила ей така, набързо, до някое дерматологично студио, в което обаче са се подиграли с нея. Горната й устна е така наблъскана с хиалурон, че е неколкократно по-голяма от долната. Абе, все едно я е ужилила оса и то яко, само дето дефектът (опа – ефектът) е търсен от самата нея.

Няма лъжа, Звезделина заяви, че именно това е искала да постигне и се чувства красива. Даже млади момченца започнали да й пишат и да я забиват в нета, но тя не се занимавала с тях – приказки ли да им разказвала…

“Леле, тая женичка верно си повярва… Кой ще те сваля с този фейс, бе?! Ама да, то дебили всякакви”, коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.