Ужас: Звезделина от “Игри на волята” се обезобрази, докара се на чучело! (СНИМКИ)

0

Звезделина от “Игри на волята” се окепази яко!

Помните ли Звезделина от “Игри на волята”?! Сигурни сме, че да. А и как може да не помните такъв “образ”, който не спря да скандализира с фукни и самочувствие до небето, макар и с не особено покритие (поне според болшинството от зрителите на предаването).

Е, явно и след излизането си от формата, Звезделинка не се е променила и на йота, а тъкмо обратното – станала е още по-самоуверена и надута. Като “надута” го казваме и в съвсем буквалния смисъл на тази дума. Само погледнете последното й селфи и ще разберете защо!

Тези дни мацката е отскочила ей така, набързо, до някое дерматологично студио, в което обаче са се подиграли с нея. Горната й устна е така наблъскана с хиалурон, че е неколкократно по-голяма от долната. Абе, все едно я е ужилила оса и то яко, само дето дефектът (опа – ефектът) е търсен от самата нея.

Няма лъжа, Звезделина заяви, че именно това е искала да постигне и се чувства красива. Даже млади момченца започнали да й пишат и да я забиват в нета, но тя не се занимавала с тях – приказки ли да им разказвала…

“Леле, тая женичка верно си повярва… Кой ще те сваля с този фейс, бе?! Ама да, то дебили всякакви”, коментират в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.