Радина Кърджилова шокира с признание: Често плача и… (виж още)

https://goreshto.net/shoubiznes/radina-kardzhilova-shokira-s-priznanie-chesto-placha-i-vizh-oshte/47471 Goreshto.net
Радина Кърджилова шокира с признание: Често плача и… (виж още)

Проблеми ли имат Радина Кърджилова и Деян Донков?!

Половинката на Деян Донков – Радина Кърджилова шокира близки и фенове с неочаквани и публични признания. Които накараха някои да я обявят за силно сензитивен човек, а други да заподозрат проблеми във връзката й с Донков.

Радина изненадващо сподели, че плаче често и все повече й се случва да рони сълзи, дори без конкретен повод. “Плача много, да. Плача и без причина, просто така. Такъв човек съм – пуша, размишлявам, обичам да седя сама, обичам и да говоря по телефона дълго с приятели, обичам да изслушвам, да споделям…”, признава Кърджилова.

Веднага я засипаха с въпроси защо и кой плаче без причина, защото такава реално винаги има, дори и да е скрита дълбоко в душата или да е свързана с миналото. “Ради изглежда тъжна, а дали вина за това няма Деян, с когото винаги са били в меко казано странни за хората отношения?! Този е адски своенравен и се прави на мачо, със сигурност командва у тях”, коментират из нета.

Припомняме, че преди да се съберат окончателно и да решат да имат дете, Радина и Деян не само късаха и се събираха по сто пъти, но и преминаха през няколко чисто физически “войни”. В пиянски и гневни изблици навремето актьорът й беше посягал, но тя пак се връщаше при него.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.