Паника около Крис Костов, певецът е много зле психически! (виж още)

0

Крис Костов притесни с думите си!

Не на шега притеснени и дори ужасени са приятели, близки и фенове на талантливия Крис Костов, а причината е емоционалното му и психично състояние. Момчето, което всички обикнаха преди години и което стана безспорен фаворит на публиката на Х Фактор, днес е вече мъж, но… не прилича на такъв. Именно това е и причината той да не е в хармония със себе си.

Кристиан Костов визуално си е същото момченце и редовно го бъркат с ученик. Фактът, че изглежда нежен, че изглежда като тийнейджър и никой не го приема на сериозно, тормози Крис отдавна. Вероятно и това е причината в търсенето на себе си и лутайки се, да навлезе в периоди, в които се обличаше и държеше като момиче. Днес той пак е момче, но момченце, не и мъж.

Самият Кристиан не издържа и сподели публично преди дни, че не се чувства добре в кожата си и буквално не може да се понася. Той призна, че всячески избягва да гледа образа си, защото мрази и лицето, и тялото си. Тези думи сериозно разтревожиха дори потребителите в мрежата, които го съветват да потърси помощ.

“Най-важното е да осъзнаеш кой си и да се приемеш. После всичко става лесно и си идва на мястото”, окуражават го в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.