Горещо Жълто Новини Шоубизнес

Огромна мъка: Трагедия в живота на Краси Радков!

Краси Радков се усмихва и забавлява другите, докато той таи в душата си голяма болка!

Краси Радков е безспорно един от най-обичаните и смешни актьори в “Шоуто на Слави”. Докато всеки понеделник той забавлява зрителите обаче, едва ли някой е подозирал, че в душата му се таи огромна и нестихваща болка.

Причината е ужасяваща – Краси Радков губи двамата си родители в един ден. Те загиват в автомобилна катастрофа, когато той е бил още ученик. Огромната трагедия оставя белег в сърцето му за цял живот, а единствения му близък човек е брат му Емил Радков, който в момента живее и работи в САЩ.

Краси Радков
Краси Радков преживява болка, която никога няма да затихне

През ученическите и студентските си години Краси Радков разчита основно на Емил, който му е едновременно брат, родител и най-добър приятел. Той му помага със средства при следването и го подкрепя във всяка една ситуация. Двамата са крайно близки и се чуват почти през ден, разказват колеги на Краси Радков от “Шоуто на Слави”.

Родителите на Краси Радков са били образовани и уважавани хора. Майка му е работела като лекар, а татко му е бил един от признатите адвокати във врачанския регион. От тях той е наследил начетеността си и влечението към книги и знания. Днес родителите на Краси Радков биха били изключително горди с него, коментират колеги и приятели на комика.

“Брат му Емил в началото е бил против Краси Радков да става актьор и е искал да го насочи към по-сериозна професия, но в крайна сметка приема решението му. Дори му изпраща пари от Америка по време на следването в НАТФИЗ, за да не му липсва нищо и да не се чувства самотен”, разказват близки на Краси Радков.

Емил и Краси Радков стават все по-близки с годините и към днешна дата баткото на актьора е особено горд от постиженията на малкото си братче. А и има защо, тъй като Краси Радков е любимец не само на Ку-ку бенд и Слави Трифонов, но и на цяла България.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 Comments

  1. Абсолютни глупости пишете.Родителите на Краси не умират в един и същи ден,особено в катастрофа.Как може да публикувате такива небивалици.

    Reply
  2. Тъпа работа.Нищо не е вярно освен,че имал майка ,баща и брат.

    Reply
  3. Глупости , Краси ми е съученик от пред училищната до 8 клас . Мир на прахът им на родителите му но не са "загинали" от катастрофа ,нито в един и същи ден. Не мога да разбера целта на статията освен ако не е негова поредна дезинформация , която е в негов стил и е хванал пак някое канарче .

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.