България Горещо Жълто Новини

Любовна драма в “Ритон”: Здравко издаде на пияна глава какви ги върши Катето

Здравко от “Ритон” се напил и казал истината за отношенията си със своята половинка и другата част от звездния дует – Катя

Любовна драма тресе “Ритон“, но лошото е, че това е от години, а звездният дует много умело го е прикривал досега. Влечението на Здравко към чашката обаче му е изиграло лоша шега. Веднъж той бил на поредния запой с приятели, когато признал истината за своя брак, пише “Всеки ден”.

“С Катя вече не сме близки както в леглото, така и извън него. Отдавна бракът ни е фиктивен, тя дори си има нов” – издал любовната си болка през сълзи пияният Здравко Желязков.

"Ритон" отдавна е дует само на сцената...
“Ритон” отдавна е дует само на сцената…

Той споделил още, че от 5 години е нямал никакъв физически контакт с Катето и че страстта между тях е изчезнала вече напълно. Затова и двамата вече се насочвали към други половинки, които обаче пазели в тайна.

За новия възлюбен на Катя се говори, че е доста заможен адвокат. Женската част от “Ритон” по принцип била и по-активна в любовните си афери, докато Здравко вече нямал много сили да излиза и да съблазнява дами по заведенията и затова предпочитал да се налива с алкохол вкъщи.

Любовта между двете звезди може би още я има, но нишката, която крепеше този брак, явно е изчезнала отдавна. Катя и Здравко нямат деца, така че единственото, което ги оставя заедно все още, може би е именно славата на “Ритон”, която е наистина голяма.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.