Петър Кънев поръчвал ли е цял микробус с мадами за забава във Велинград с евродепутат

Запознат източник твърди, че службите разполагат с компрометираща информация за него

0

Анонимен източник споделя, че беловласият БСП член и депутат Петър Кънев всъщност е голям палавник. Той е поръчвал платена любов по телефона дори от сградата на Народното събрание. Имал е дори секретна фраза „донесете ми дънки номер 14“, което ще рече 14 годишно момиче. Това е забелязано от службите и се смята, че те използват информацията, за да го управляват.

За милионера от Варна има и информация от пряк очевидец на събитията, че в компанията на евродепутат от друга формация е „поръчал“ цял бус с момичета в хотел Двореца във Велинград. Любопитна подробност е, че Кънев се явява и съдружник в луксозния хотел.

А още по-любопитното е, че бизнес-партньор му е човек от ГЕРБ и транспортен бос – Миролюб Столарски.

Станал свидетел на забавата с момичетата твърди, че те заедно с 2-мата депутати са се усамотили в басейна, който бил оставен само за тях и купонът е продължил цяла нощ. Не липсвали и в охолни количества премиум вина и уискита, които вдигали градуса на настроението.

Цените в хотела варират между 140 и 700 лева за нощувка и не са за всеки джоб. В него има минерални води и цял СПА комплекс.

Петър Кънев е зам.-председател на Комисия по икономическа политика и иновации.

Източник: narod.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.