Изненада: МВР задържа Весо Телото

Соченият за наркобос в столицата се озова зад решетките на РПУ-то

https://goreshto.net/balgariya/iznenada-mvr-zadarzha-veso-teloto/47303 Goreshto.net
Изненада: МВР задържа Весо Телото

Соченият за наркобос в столицата се озова зад решетките на РПУ-то

Соченият за бос на бандата на чуковете се Веселин Ермалаев, известен като Телото се озова зад решетките. Бандата от Люлин не спира да се забърква в нови и нови скандали, като само преди дни пребиха човек София и то в самия център. Тогава медиите подминаха случая, като пиянска свада.

Според източник от МВР Веселин Ермалаев е попаднал зад решетките на 1-во РУП в столицата именно заради среднощните изцепки. Те дори са били придружени и с хвърляне н бомбички.

Пострадалият от агресията на бандата е с изключително сериозни наранявания и е приет в спешното отделение. Той има спукан череп, а при разпит от полицията е разпознал именно Телото, деен участник в издевателството.

Все пак органите на МВР са го освободили от ареста днес следобед, след като не му е постановено прокурорско задържане за 72 часа. Предстои повдигане на обвинение срещу него за побой и грабеж.

За Весо Телото се говори, че е новият наркобос в София, като информацията неофициално я потвърждават и хора от службите. Бандата често се нарича „Чуковете“, поради побоища с използване на подобни „помощни средства“. Те са свързвани с множество криминални прояви, побоища, грабежи, заплахи, палежи на коли. Смята, се че имат и топла връзка с футболни ултраси и определена фракция.

Източник: narod.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.