Нова мода сред фолк певиците

https://goreshto.net/shoubiznes/nova-moda-sred-folk-pevicite/49360 Goreshto.net
Нова мода сред фолк певиците

Развихри се нова мода сред певиците от попфолк бранша. Оказа се, че вече не тече състезание между тях за най-добре поставени силиконови импланти и пластични намеси.

Нито за най-много гаджета-футболисти, а за най-много лайкнати техни снимки в социалните мрежи. Красавиците се избиват да си купуват най-новите джаджи в технологиите, за да правят добри снимки и да ги качват в социалките. [caption id="attachment_4554" align="alignright" width="300"]Алисия фолк Алисия[/caption] Игривата фолкаджийка Алисия е забелязана да разглежда мобилни устройства в реномиран софийски магазин. Според нейните думи й трябвало „нещо много удобно” за безбройните снимки, които щракала постоянно и качвала сама в профила си в социалните мрежи. Наскоро певицата пусна серия от свои снимки с набор от тоалети, напазарувани от аутлети в Италия. Тя не се посвени да признае в коментарите под снимките, че макар да не се оплаква от материалното си положение, дори при покупката на луксозни дрехи и вещи трябва да има финансова дисциплина. На въпроса дали в живота й има нов мъж и дали той отново е футболист, Алисия само се усмихна загадъчно и не отговори нито с „да”, нито с „не”. Неотдавна фолк певицата пусна снимка на стената си с благодарности към неизвестен мъж за вниманието, което й оказва чрез най-различни подаръци, в това число и таблет. Тръгнаха множество слухове покрай любовната й връзка с много по-млад от нея ухажор, но без категорична яснота дали това е така наистина. В същото време нейната колежка от бранша – Андреа, не спира да коментира при всяка възможност колко безвкусно и кичозно се обличат колежките й, макар да пръскат купища пари за скъпи тоалети, придобити по време на нашумелите тридневни „екскурзии” до големи европейски градове. Оказа се, че вдигащите градуса вокални изпълнителки, ходят на шопинги за евтини дрешки от разпродажба, въпреки твърденията им, че „пътуват на екзотични круизи с цел релакс”. Може би прехвалените хонорари на пайнерките вече не са толкова големи, колкото бяха в началото на чалга вълната. Говори се, че на някои от момичетата дори им се налагало да си плащат, за да ги канят по участия. Задава ли се краят на чалга вълната или това са само спекулации? Предстои да разберем.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.