Ружа Игнатова претендира за луксозен апартамент за 13,5 милиона лири докато я издирват от ФБР

Криптокралицата отново изненада всички

0

Ружа Игнатова или криптокралицата все още е най-издирваната от ФБР в света за измами с крипто Тя обаче чрез адвокатите си е предявила иск за оформяне на собственост на нейно име на луксозен мезонет в английската столица. Издирването и за присвояване на 3.6 милиарда евро по никакъв начин не е попречило на адвокатите й да оформят документите и да ги внесат. Той е с площ от близо 650 квадратни метра, а в него дори има и басейн.

Предполага се, че Игнатова е живяла там за малко преди около 6 години, а от тогава имотът е необитаем. В него за над 1 милион лева са само произведенията на изкуството.

Пентхаусът официално е собственост на Абботс Хаус Пентхаус Лимитед, което представлява анонимна компания и дори се смята за фиктивна такава. Това означава, че името на Игнатова не фигурира в никой официален документ за собственост.

За евентуална нейна собственост върху имота на Ружа единствено се споменава в един подкаст по BBC – „Изчезналата криптокралица“.  Лорд Каланан (с позиция министър) заяви, че в Обединеното кралство действат новите закони, които са ориентирани за борба с незаконно богатство и пране на пари, което експерти разтълкуваха, като възможност луксозният апартамент да бъде иззет от властите на Острова и да се използва за обезщетение на измамените от схемите на УанКойн.

Източник: narod.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.