От НСО блокираха бензиностанция заради среща на бивши министри – Ананиев и Горанов

Все още няма официално изявление от службата за охрана

https://goreshto.net/balgariya/ot-nso-blokiraha-benzinostanciya-zaradi-sreshta-na-bivshi-ministri-ananiev-i-goranov/47318 Goreshto.net
От НСО блокираха бензиностанция заради среща на бивши министри – Ананиев и Горанов

Все още няма официално изявление от службата за охрана

Висши представители на ГЕРБ – бивши здравен и финансов министър Кирил Ананиев и Владислав Горанов бяха забелязани от свидетел на тайна среща до Драгичево.

Това едва ли щеше да направи впечатление на някой, ако тя не бяха стриктно охранявани от НСО, което дори „окупира“ бензиностанцията.

За тайната среща на ВИП представителите на ГЕРБ свидетелства очевидец. Той допълва, че тя е започнала с топла прегръдка, дори и целувки между гербаджиите. Настоящият депутат Ананиев е пристигнал на мястото със служебен автомобил на НСО с шофьор. Наоколо имало още няколко гарда, които охранявали ВИП-овете.

Свидетелят, който желае да остане анонимен от съображения за сигурност задава реторичния въпрос дали не може да си организират среща, като нормалните хора и да се избегне това позьорство и демонстриране на статут… Остава отворен и въпросът какво ли може да се обсъжда на подобни конспиративни срещи на „неутрална територия“. Все още няма официална позиция от НСО.

Бърза проверка показва, че 2-мата висши политици са роднини – чичо и племенник.

Припомняме, че Владислав Горанов е бивш зам.-министър и министър на финансите, а също и народен представител. Кирил Ананиев е бивш зам. финансов министър още през 1990-те, а също и здравен министър, който след това зае поста на Горанов във финансовото министерство.

Източник: narod.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.