Елтън Джон ще бъде прикован завинаги в инвалидна количка, след като…

Певецът го закъса и прати двойник с подплънки на турне в Австралия

https://goreshto.net/svyat/eltan-dzhon-shte-bade-prikovan-zavinagi-v-invalidna-kolichka-sled-kato-2/47320 Goreshto.net
Елтън Джон ще бъде прикован завинаги в инвалидна количка, след като…

Певецът го закъса и прати двойник с подплънки на турне в Австралия

Британската поп икона Елтън Джон започва серията от концерти от прощалното си турне „Йелоу брик роуд“, с което ще се сбогува с публиката си в Австралия.

Странното му поведение и визия обаче породиха редица съмнения, че сър Елтън изобщо не е пътувал до далечния континент, а е изпратил свой двойник, тъй като е в тежко здравословно състояние.

Припомняме, че през последната година и половина изпълнителят на „Свещ на вятъра“ често отменяше концерти заради проблеми с придвижването, а няколко пъти бе заснет и в инвалидна количка.
Официално става въпрос за контузия на бедрото, причинена от падане, но британските таблоиди смятат, че положението е много по-сериозно.

„Постепенното влошаване на състоянието говори за прогресивно заболяване. Вероятно атеросклероза или невропатия, които в крайна сметка могат да доведат до ампутация на крайниците. Подобни състояния могат да бъдат облекчени за кратко с лекарствена терапия, но в крайна сметка се налага серия от операции, а понякога и отстраняване на крака“, твърди експерт пред в. „Сън“

На целия този фон Елтън Джон бе заснет да припка като младо козле в Австралия, а особено шокиращ бе начина, по който се качи в кабината на частния си самолет, за да замине в събота от Сидни за Нюкасъл. 75-годишният певец взе стъпалата с два скока, на което не са способни и мъже в добра форма на половината на възрастта му.

Това, заедно с формата на косата на изпълнителя и странно издутия му като от подплънки анцуг възбуди конспиративната теория, че става въпрос за двойник, а не за самата звезда. На всичко отгоре в Австралия Елтън Джон заведе двамата си синове Закари и Илиайджа, но не и съпруга си Дейвид Фърниш.

Запознати смятат, че благоверният е останал във Великобритания, за да се грижи за „истинския“ Елтън.
Реджинал Дуайт, както е истинското име на певеца, на всичкото отгоре и преди е използвал двойник съвсем официално. През 2015 г., той изпрати такъм на 90-я рожден ден на майка си Шийла. Двамата бяха жестоко скарани и по този начин звездата искаше да я иронизира, но възрастната дама прояви страхотно чувство за хумор и се забавляваше истински с ментето Елтън.
Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.