Светът гърми: Шакира попиля Пике, нарече го безмозъчен убитак! (виж тук)

https://goreshto.net/svyat/svetat-garmi-shakira-popilya-pike-nareche-go-bezmozachen-ubitak-vizh-tuk/52018 Goreshto.net
Светът гърми: Шакира попиля Пике, нарече го безмозъчен убитак! (виж тук)

Шакира направи неверника Пике на нищо!

Шакира го направи – размаза като валяк бившия си Жерар Пике заради подлото предателство и бруталната му изневяра с младата Клара Марти. Знаем, че двамата се разделиха скандално през юни, след близо 11-годишна връзка, от която имат и двама сина. Пике обаче не е помислил какво причинява на семейството си и на жената, която го обожаваше, а набързо си свали ципа и оправи Кларчето.

Точно за това Шакира го срина със земята като го възпя в новата си песен, която вече е с рекорден брой гледания. В нея тя нарича Пике безмозъчен убитак, който само помпа във фитнеса, но не се е погрижил и на йота за мозъка си. Шаки стига и по-далеч като му казва, че и на колене да й се моли, няма да го заплюе дори. След което пък се обръща към новата му, макар и индиректно.

“Да смениш Ферари с Туинго и Ролекс с Касио, трябва да си много прост и изпаднал. Но нищо, това ми харесва, вече съм свободна и съм много по-силна отпреди, за което ти давам благодарностите си”, пее Шакира, а светът направо полудя.

Милиони фенове продължават да я подкрепят и от сърце да плюят по неверника Пике и новата му изгора Клара Марти.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.