Що бе, Лили?! Водещата Лиляна Боянова стресна с фотошоп, загрози се!

https://goreshto.net/shoubiznes/shto-be-lili-vodeshtata-lilyana-boyanova-stresna-s-fotoshop-zagrozi-se/47334 Goreshto.net
Що бе, Лили?! Водещата Лиляна Боянова стресна с фотошоп, загрози се!

И Лиляна Боянова прихвана от чалгарската мания!

Лиляна Боянова от Би Ти Ви винаги е била призната за едно от красивите лица на медията. Да, тя е водеща, не е нужно да бъде и манекенка, но въпреки това всички й признаваха симпатичните черти. До вчера обаче, когато Лилито шашна всички, защото яко прекали с фотошопа.

Подлъгана от общата мода с филтрите в телефоните, Боянова реши да си промени тена – докара го почти като плажен. След това си уголеми двойно устните и си избаца яки скули. Брадичката й също е удължена изкуствено, а на очите й е барнат опушен тъмен грим. Абе, все едно смятайте, че ще я гледате нощно време да ви танцува на пилон…

Визията на Боянова сащиса много от последователите й, които са я следили с години. Те коментираха, че се е оляла и си искат старата и естествена Лили. “И ти ли разви комплексите на чалгарките, бе?! Срамота! Преди беше стилна, елегантна, излъчваше интелект. Какво ти стана бе, момиче, да не те е зарязало гаджето?!”, чудят се в нета.

Засега поне няма индикации, че водещата се е разделила с приятеля си. Както знаем, от месеци тя е във връзка със свой колега от медията и дори сама показваше техни умилителни общи снимки в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.