Мис Джуки: Той е истински звяр в леглото

https://goreshto.net/novini/mis-dzhuki-toy-e-istinski-zvyar-v-legloto/49355 Goreshto.net
Мис Джуки: Той е истински звяр в леглото

Мис Джуки направи неочаквано признание, в което разкри новия си възлюбен и че е много щастлива с него!

Габриела Радославова, която нашумя през последните месеци под псевдонима Мис Джуки, има нов любим до себе си. Това е Райс МБоли, който е част от футболния отбор на ЦСКА.  Габи е много щастлива с вратаря на "армейците" и признава, че досега такъв мъж е нямала, научи Goreshto.net.

Той е истински звяр в леглото, много е деен и ми дава изключително приятни емоции - разкрива Мис Джуки.

[caption id="attachment_4482" align="alignright" width="300"]Мис Джуки щастлива с новия си любим Мис Джуки щастлива с новия си любим[/caption]

Според слуховете, добрата форма на МБоли напоследък се дължи именно на Габриела Радославова, която направо омагьосала стража. Страстта между двамата била толкова голяма, че излизайки на терена, чернокожият вратар се амбицирал за победа.

[caption id="attachment_4483" align="alignleft" width="300"]Райс МБоли Райс МБоли[/caption]

Не е ясно дали тази страст има условия да се превърне в любов, но засега Мис Джуки е безкрайно щастлива. Напоследък й се случват само прекрасни неща. Започна нова работа, макар и да няма диплома за нея. Венета Райкова даде шанс на блондинката в "Горещо". Сега пък нова любов в нейния живот.

Мис Джуки получи този псевдоним след като си сложи цели 7 кубика силикон в устните и се превърна в жената с най-огромната уста у нас. На тази уста обаче в момента се радва единствено вратарят на ЦСКА.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.