Горещо Жълто Новини Свят Шоубизнес

Светът гърми: Анджелина Джоли жертва на лекарска грешка!

Лекарите причиниха нещо наистина чудовищно на Анджелина Джоли!

Светът буквално гръмна днес, когато американските медии взривиха с новината, че Анджелина Джоли е станала жертва на голяма лекарска грешка. Оказва се, че тежките операции и терапии, на които се подложи, за да отстрани бюста си, са не само ненужни, но и опасни.

Анджелина Джоли легна на операционната маса, за да намали процента на риска да заболее от рак като нейната родителка. Тя бе убедена, че след отстраняването на бюста е намалила опасността от 87% на едва 5%. Разкри се обаче, че това изобщо не е така, а актрисата е била заблудена от лекарите, пишат щатски медии, сред които и здравни сайтове.

Анджелина Джоли е била подло излъгана от лекарите, твърдят експерти
Анджелина Джоли е била подло излъгана от лекарите, твърдят експерти

“Това, което са направили лекарите с Анджелина Джоли не е само ненужно, а престъпно. Замесена е цяла една индустрия, свързана с рака, която има за цел да използва жените като опитни зайчета и да си играе с телата им. А каква по-добра реклама и начин за привличане на още пациентки, от самата Анджелина Джоли?!”, категорични са в обвиненията си американски специалисти.

А наистина потресаващото е, че се оказа, че Анджелина Джоли е могла да се застрахова срещу болестта не като отстранява бюста си, а просто като спазва определен хранителен режим. Той включва съответните здравословни храни и приема на витамин Д.

“Съществуват десетки начини за превенция на заболяването, защото Анджелина Джоли не е застрашена реално. Ако е трябвало да се застрахова обаче, тя можеше да прибегне до холистичните терапии, озонотерапия, микро-химиотерапия, акупунктура, сауна и много други, които биха й осигурили далеч по-голяма защита”, твърдят експерти.

Според които е съществувал десетки пъти по-голям риск Анджелина Джоли на умре на операционната маса, отколкото от самата болест.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.