Миро тъп ли е: Мария го прави на балък, ляга си с чичак от Варна!

https://goreshto.net/shoubiznes/miro-tap-li-e-mariya-go-pravi-na-balak-lyaga-si-s-chichak-ot-varna/47080 Goreshto.net
Миро тъп ли е: Мария го прави на балък, ляга си с чичак от Варна!

Мария си ляга с чичак от морето!

Миро Дзвера или е сляп, или е тъп, или се прави на такъв, защото още е влюбен. Това коментират по негов адрес близки до съпругата му Мария, която от началото на връзката им имала паралелна такава. Любовникът на Мара Отварачката е застаряващ бизнесмен от Варна, който я “оправял” много преди Мирослав Соколов да се появи в живота й.

Работата е там обаче, че Марчето решила да си го остави като застраховка и не се отказала от ласките му (разбира се срещу материални облаги) и по време на брака си с Дзвера. Мария се пускала на въпросния всеки път, щом работата или други ангажименти я насочат към морето и била повече от щедра в ласките към благодетеля си.

Чичакът, разбира се, не се радва само на нейните целувки. Същият е известен като “тъпкач” и спонсор на редица наши чалгарки, плеймейтки и силиконки. А онези се тълпели при него, защото бил щедър и не стискал кесията.

“Мария е хитра и само парата я вълнува. Тя винаги е имала любовници, които да й ръсят кинти, дори и като беше женена и преди. На Християн сложи рога с кого ли не, но онзи хич и не й цепи басма, ами я нарита като мръсно псе”, коментират източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.