Подаръкът за родителката на убитата Алекс, който разплака интернет /ВИДЕО/

4

В интернет се появи видео с избрани моменти от живота на малката Алекс, който е подарък за клетата Ева

Приятели на семейството на Александра, която бе убита звезрски в Поморие, подариха на родителката Ева видеоклип със снимки на момиченцето. Видеото е трогателно. В него има избрани моменти от живота на Алекс. Детето е показано с родителите си, с приятели, в училище, на най-различни места и навсякъде е с широка усмивка. Изключително лъчезарно дете, което избягва конфликтите – като такава ще бъде запомнена 8-годишната Алекс и такава е показана и в подаръка-видео.

Алекс от Поморие
Алекс от Поморие

Goreshto.net припомня, че малката Александра бе открита удушена в дома на Атанаска Георгиева, заради което в момента жената е задържана от полицията и се очаква да получи доживотна присъда. Мотивите на Атанаска обаче все още не са напълно ясни. Тя има умствени проблеми, но не е напълно сигурно, че точно те са станали причина за смъртта на Алекс.

Видеото е наистина трогателно и мнозина в социалните мрежи вече споделиха, че са плакали на него. Снимките вървят на прочувствената песен “Я кажи ми, облаче ле бяло”, която в случая се изпълнява от Глория. Предоставяме на вниманието ви подаръка за Ева, който може да разплаче всекиго.

P.S. Мир на душата на малкото ангелче Александра от Поморие!

4 коментара
 1. Galina Tsonkova казва

  АМИН

 2. Софка Кехайова казва

  АМИН!!!

 3. Donka Atanasova казва

  poklon pred p@met@ i

 4. натали казва

  спи спокойно , мило дете, тук всички те обичат!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.