Гришо намекна за раздяла с Лолита: Изгубен съм, но в правилна посока! (виж още)

https://goreshto.net/sport/grisho-namekna-za-razdyala-s-lolita-izguben-sam-no-v-pravilna-posoka-vizh-oshte/47479 Goreshto.net
Гришо намекна за раздяла с Лолита: Изгубен съм, но в правилна посока! (виж още)

Свърши ли любовта между Гришо и Лолита?!

Разделени ли са Гришо и Лолита Османова – това се питат феновете му след последното изказване на тенисиста ни, който сега е в Милано. Григор Димитров не уточни по каква работа е в Италия, но сподели друго и то е, че се чувства объркан и сякаш леко изгубен. А утеха му е само това, че е изгубен в правилната посока – това написа той в нета.

Всички моментално го свързаха с гаджето му, с което действително от много време насам не са се появявали заедно, нито са си писали романтични неща в мрежите, както едно време. Какво се случва и наистина ли хасковлията ще се раздели с олигархската наследница, тепърва ще се разбере. Но щом го направи и с Шарапова, и с Никол Шерцингер, защо да не го потрети и с Османова?!

“С Лолита най-много си отиваха, защото са близки по възраст. Другите две бяха по-големи от него и в един момент щеше да им бъде проблем, но с Османова си паснаха като ръка в ръкавичка. Да я изтърве, ще е лудост, особено с татко като нейния. То вярно и че Гришо не е от бедните, но все някога ще спре да играе, а на Лолитка парата й е гарантирана вовеки”, смеят се зевзеци.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.