След поредица провали в любовта Мария Силвестър шокира с признание за мъжете! (още подробности)

0

Мария Силвестър обяви категоричното си решение!

Мария Силвестър, която остана без работа в Би Ти Ви, като при това й бе съобщено по най-грозния начин, няма радост и на любовния фронт. Поне засега. Водещата с остър език и сини очи имаше връзка с доста по-млад от нея мъж, но сагата им приключи безславно и то преди много време. Оттогава тя не е показвала някого до себе си и се предполага, че още е в търсене на.. него.

Силвестър обаче реши да обяви публично решението си и то е никога, ама никога повече да не минава през венчило – без значение дали ще е подпис в гражданското, или тежка сватба с всичките й там такъми. Мария е убедена, че бракът е голяма отврат и дори убива любовта, вместо да я насърчава и разпалва.

“Веднъж вече тоя филм съм го играла и съм мерси! Не ща да чуя за подписи и простотии, защото си изпатих достатъчно. А съм от хората, които не обичат да повтарят своите грешки. Животът е прекрасен, такъв е и когато си свободен. А и само свободен и обичащ себе си човек, може да бъде и достоен партньор”, разсъждава водещата.

Знаем, че бракът й с бившия й мъж Силвестър Силвестров приключи тягостно за нея, след като той я предаде и й сложи еленови рога с разклонения.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.