След „Фермата“: Болката на певицата Лили ескалира

1

Неприятностите около певицата Лили от „Фермата“ продължават
След като снощи тя отпадна от състезанието, болката при нея продължава.Лилия Семкова продължава да страда, въпреки че отпадна от риалити формата.
Певицата пострада още при първата част на дуела. Кожата от ръцете й се свлече, но въпреки това тя продължи битката и през втората част на дуела на следващия ден.
Болките са били зверски, признава певицата. И качи снимки с контузените си ръце в личния си профил във Фейсбук.
Но нещата не спират дотук. Въпреки че тя отпада от състезанието, болката продължава да я следва и навън. Лили Семкова разкри в интервю пред Нова телевизия, че ръцете й били толкова пострадали, че не успявала да върши елементарни дейности. За най-малките неща й помагали нейни приятели, за да се справя с ежедневни задачи.
Певицата бе една от най-колоритните участници във „Фермата“.Тя се бори мъжки, не падаше духом, а радваше всички в шоуто със своите песни.
Изпълнителката прекара почти три месеца в хитовото селскостопанско шоу, като се превърна в една от любимите участнички.
В социалните мрежи Лили разкри каква е истинската причина, за да влезе във „Фермата“. Тя призна, че влезнала в предаването, за да пее и да покаже на сънародниците ни красотата на народните песни.

1 коментар
  1. Цветанка Добрева казва

    Едно достойно и чисто момиче,което има огромен талант и природна красота се представи чудесно и във новия сезон на Фермата!Вълнуващи са нейните песни винаги ,а прекрасната й и неподправена българска душа кара зрителите да я боготворят и плачат заедно с нея за майка България!🇧🇬♥️🇧🇬Да ни е жива и здрава ,да прославя България с този уникален глас на славей и чист планински ручей 🙏🇧🇬♥️!Обичаме те Лили!♥️♥️♥️

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.