Анелия към Захаринов в ефир: Обичам те така, както Коко Динев! (виж още)

0

Анелия призна, че така е обичала само Коко Динев!

Анелия разказа за първи път за любовта си с Любомир Захаринов, с когото от доста време насам живеят и заедно. Тя направи това в предаването на Алекс Сърчаджиева като най-сетне задоволи и любопитството на зрителите относно огромния си палат, който строеше с години. Е, оказа се, че Анелия не живее в него, а там се е настанила вече самостоятелната й щерка Ивон Динева. Докато певицата живее в дома на Захаринов, също не по-малко тузарски.

Анелия отрече категорично слуховете, че е причината за развода на Захаринов с бившата му съпруга. Тя разказа, че двамата се запознали случайно на събитие, което било организирано от фирмата му, но по онова време той и жена му вече били в сериозен разрив.

“Влюбихме се, обичаме се безумно. Аз го обичам, той ме обича. Обичам те, любов моя!”, дори се провикна в ефир певицата, след като няколко пъти повтаряше колко са влюбени двамата и как го обича точно толкова, колкото и бившия си Коко Динев.

Алекс така и не я попита за клюките с изневярата на Захаринов с Алекс Богданска, но и надали Анелия щеше да отговори нещо съществено.

Тя призна, че с половинката й са се разделяли само веднъж и то за два месеца, но това е било още в зората на любовта им, докато се напаснат като характери.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.