След опитите да се самоубие: Емили Тротинетката шокира всички на Аспаруховия мост! (виж още)

0

Емили Тротинетката сериозно се нуждае от специализирана помощ!

Емили Йорданова или по-скоро Емили Тротинетката, защото рожденото й име не говори много на хората, отново скандализира и шокира обществеността. Това момиче очевидно има психологични проблеми и трябва да му бъде оказана спешна и навременна помощ, категорични са потребители в нета, станали свидетели на поредните й безумия.

Знаем, че наскоро Емили подивя и почти истерично започна да разказва как я обиждали и я заплашвали в Плевен. Вследствие на което тя се опитал да си отнеме живота, но не успяла. След цялата тази одисея, Тротинетката се прибра в столицата при гаджето си Тихомир, но дни по-късно явно си е била камшика за Варна, защото й щукна да стресне последователите си със снимки от Аспаруховия мост.

“Ти какво, бе?! Ще скачаш от моста ли?!И ако ще скачаш, що трябва да ни го показваш?! Те хората като са решили да правят такива безумия, не бият тъпана и го правят тихо и безшумно. Аман от напъните ти да те забележат! Върви се лекувай, че ни писна”, пишат под снимките й потребители.

Емили Тротинетката обаче не само не слуша препоръките за психичното й равновесие, но и се цупи, че видиш ли, народът не я любел. “Тая ако ми беше в къщата, досега да съм й отвъртял главата”, кълне се потребител.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.