Смешни са: Наум Шопов и Теа Минкова са готови на всичко за 5 минути слава! (виж още)

0

Наум Шопов и жена му станаха за резил!

Наум Шопов и половинката му – Теа Минкова не спират да се излагат и да стават за смях в мрежата. Двамата отдавна са доказали, че са готови на всичко за петте си минутки слава, пък ако ще и на маймуни да се направят, за да я получат. Всъщност те и от това се издържат до голяма степен – рекламки и пиар в мрежите, правейки се на инфлуенсъри.

Както знаем, Наум беше актьор, беше и лекар, но така и не си вади хляба с нито една от тези две професии. А и защо му е, щом може да става и по лесния начин?! Нали има балъци да им се връзват?!… Последно младото семейство потресе потребителите в нета като си спретна измамен скандал и започна да си разменя уж грубички, но остроумни и хапливи реплики.

Пълен цирк, на който обаче хората не се хванаха. Нещо повече – яко ги осмяха в коментари и посъветваха Наум, пък и жена му, да вземат да се хванат на работа и да спрат фиаското. Да, Шопов и тази година е водещ на “Ергенът”, но хонорарът, който е взел от него, няма да му стигне за много време. Теа пък така и не е ясно какво и как печели.

“Не им ли писна и не се ли усещат, че всички им се смеят вече?! На никого не сте интересни, бе! Айде пътя!”, хранят ги в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.