Тежко: Болезнени разкрития за последните дни на Анахид Тачева! (виж още)

0

Анахид Тачева отключила болестта след големи мъки!

Най-красивата говорителка у нас – Анахид Тачева, бе изпратена днес в последния си път. Тя се спомина след години, прекарани в тежка деменция, на 82 години. Близките й обаче разкриха, че е можела да живее още дълго, ако не са били кошмарните мъки през последните лета, довели до болестта й.

Знаем, че първо тя изгуби обичния си син Митко Цонев, който си отиде без време от инсулт, а после и дъщеря й – Теодора направи опит да отнеме живота си. Близките на Тачева разказаха, че особено през последните си месеци и дни тя не е разпознавала изобщо никого – дори и децата си, камо ли други хора.

“Душичката на баба ми изстрада много, твърде много и всичко започна още от баща ми. Сега поне двамата са заедно и съм сигурна, че са добре и ни пазят”, каза през сълзи внучката й Деси Цонева. На прощаването с Анахид беше и самата й дъщеря Теодора, която никога досега не се е показвала публично след суицидния си опит.

Когато психолози се занимаваха с нея, Анахид Тачева се върна от Америка у нас, за да се грижи за внука си, впоследствие настанен за малко в приемни грижи. Тачева ще бъде кремирана и върната в Щатите, но после отново ще докарат урната тук, за да я положат до Митко Цонев.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.