Скандалът на годината: Анелия избухва с разкрития за изневярата на мъжа си с Алекс Богданска! (виж още)

0

Анелия ще разкрие ялата истина за Любомир Захаринов!

Скандалът на годината е напът да се разрази, когато Анелия разкрие цялата истина за най-голямата си любов до момента – тази с бизнесмена Любомир Захаринов, както и за изневярата му с бръмчалката Алекс Богданска. Знаем, че певицата и Захаринов са заедно от доста време като тя наскоро показа и публично любовта си с обща снимка на двамата.

Именно силната любов на Анелия е причината тя да събере сили и да съумее да прости забежката на половинката си, който, както знаем, измачка чаршафите с бившата на Даниел Петканов. За Богданска това не е нещо изненадващо, тъй като навикът й да се увърта около мъже с пари, е пословичен. За Захаринов обаче това бе неочаквано, особено от Анелия, която му е вярвала безусловно.

Само след два дни, в събота, тя ще разкаже цялата история на любовта им в ефир, както и ще покаже шикозния дом, в който живее. Анелия ще проговори и за най-голямата си болка – загубата на своя баща преди две години, както и за предишните трепети в живота си. Ще го направи в предаването “Животът по действителен случай”, а зрителите се надяват да бъде безпределно честна и директна, особено по темата за Алекс Богданска.

“Дано да я разпердушини тая кифла пред цяла България, че да я видят всички колко струва”, коментират фенове.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.