Новини Свят Шоубизнес

Селена Гомес постъпи много долно със собствените си родители

Излючително подла постъпка на Селена Гомес, тя разкара собствените си родители

Младата поп звезда Селена Гомес направи нещо много долно със собствните си родители. Идолът на всички тийнейджърки уволни майка си и баша си, научи Goreshto.net. Досега двамата бяха в ролята на мениджъри на певицата, но Селена не е особено доволна от развитието на кариерата си през последните години. Тя е хвърлила вината върху родителите си, които не били на нужното професионално ниво.

Селена Гомес с непростима постъпка към родителите си
Селена Гомес с непростима постъпка към родителите си

Селена Гомес има желание да се превърне в новата Бритни Спиърс. Подобно на нея тя се появи изключително рано в шоубизнеса и стана мегазвезда, но за да се задържи толкова години като Бритни, трябва нещо повече. Затова сладката Гомес е решила да си вземе нов екип, който да бъде съставен от професионалисти.

Все пак постъпката на Селена Гомес е доста подла, защото без родителите си тя никога нямаше да стигне дотук. В света на известните личности обаче често се получават такива конфликти. Нека припомним, че Григор Димитров също уволни баща си, който години наред бе един от треньорите му. Въпреки че там ситуацията бе малко по-различна, тъй като двамата се скараха жестоко по лични поводи, крайният резултат е като при Селена Гомес.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.