Бомба: Фейгин и Георги от “Игри на волята” заживяха заедно! (още подробности)

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-feygin-i-georgi-ot-igri-na-volyata-zazhivyaha-zaedno-oshte-podrobnosti/46942 Goreshto.net
Бомба: Фейгин и Георги от “Игри на волята” заживяха заедно! (още подробности)

Ще останат ли заедно Фейгин и Жоро?!

“Игри на волята” се оказа не само шанс за печелене на завидна сума пари от победителя, но и шанс да откриеш любовта. Това се случи за Александра Фейгин, която преди време си тръгна от шоуто и нейният нов любим Георги. Двамата се харесаха долу-горе от пръв поглед в риалитито, а мнозина не вярваха, че чувствата им ще издържат и като излязат навън.

Е, ето че се случи. При това Фейгин и Жоро не само са заедно като двойка, но и се оказаха крайно бързи в решенията си – те вече живеят заедно под общ покрив и на практика са нормално семейство. Това показа самият Жоро в едно от сторитата си в мрежата, на което говореше с фенове. А на въпрос за връзката му с Фейгин той директно обърна камерата към нея и я показа.

На заден план се видя, че двамата са си по домашно му, вкъщи и са си го направили видимо уютно и красиво. Освен, че заживяха заедно, влюбените се радват и на общи хобита като каране на кънки на лед, с което отново се похвалиха в мрежата.

Invalid domain: googleusercontent.com
Двойката има доста симпатизанти в нета, но разбира се, не липсват и хейтъри, които не им дават особено бъдеще заедно. Те са убедени, че Фейгин повече обича Георги, което в крайна сметка ще й отвори очите.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.