Приятел на Денис Теофиков не издържа: Стига глупости! Аз знам как умря той! (виж още)

0

Денис Теофиков не е скочил, нито е бил убит!

Близо година мина от трагичната загуба на един от най-младите и обичани певци от поп фолка у нас – Денис Теофиков. Година, през която се говореха какви не не неща, правеха се хиляди предположения за кончината му, приятелката му страдаше, а после изведнъж грейна, че и си хвана нов и какво ли още не…

Всичко това явно дойде в повечко на хората, които наистина са били близки с Денис и са го обичали заради него, а не заради славата му. Един от тях е най-добрият му приятел и колега Антонио, който не издържа и кресна на всички да замълчат. И да спрат да петнят паметта на Теофиков.

“Отдавна ми идваше да го направя, но все изчаквах. Все се мислех, че ще говорят, ще говорят и ще се усетят, ще оставят момчето да почива в мир. Но не, скъсаха се да си правят пиар на гърба му и да се пишат за приятели, каквито никога не са били. Аз му бях такъв, бяхме неразделни и мога да ви кажа, че всички твърдения за трагедията са глупости.

Денис нито е бил бутнат, нито е скачал сам. Това е нелеп и страшен инцидент като явно той е бил качен на парапета на терасата, за да се прави на “мъж”, както казват. Лошото е, че завърши така”, коментира Антонио.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.