Анита Мейзер пропищя: Извратеняци искат да ме… (шокиращи подробности)

0

Анита Мейзер скочи бясна в мрежата!

Миската Анита Мейзер, която стана печално известна с това, че успя да удуши приятеля си Николай по време на с@кс, а после лежа в затвора за убийството му, изрева кански в мрежата. Както знаем, щом излезе от панделата, Мейзер моментално замина за Щатите и си остана там, не искайки и да чува за връщане в България.

Въпреки това обаче се оказа, че получава десетки писма и съобщения в Месинджъра си от нашенци, които искали да я… сещате се какво. Явно разкритията, които излязоха за палавите й игрички с Николай и ползването на свински опашки и какви ли не други такъми, е разпалило въображението на маниаците, които не й дават мира.

Анета Мейзер изригна с дълъг пост в нета, в който призова извратени типове да не я занимават и да не я притесняват на лични, защото се била уморила да ги блокира. А въпросните не само й навлизали в личното пространство, но си позволявали да се държат неадекватно.

“Писна ми от мъже, които ми предлагат да правим разни неща и да ми изпращат дори снимки на анатомията си. Слагам край на това и ако продължите, не само ще ви блокирам, но и ще докладвам профилите ви”, беснее Анита Мейзер.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.