Като от селска вечеринка: Ето как Християн Гущеров пробвал дали Светлана става за жена! (виж още)

0

Християн Гущеров добре си е направил сметката със Светлана!

Светлана Гущерова удари кьоравото с брака си с милионерския наследник Християн Гущеров или поне тя си мисли така. Задъхана да не го изтърве и да не я паряса заради друга, както би шута на Мария, русата плеймейтка му народи не едно, а три деца. Всяка година по едно дете – това явно е мотото на Светланка, която наскоро обяви, че можела и четвърто да “снесе”.

Досущ като едно време по селата, бъзикат ги вече в мрежата, само дето сме в 21 век и не е нужно да се раждат по дузина дечурлига за работна ръка, както е било навремето. Не само сагата с бебетата обаче носи аромата на селската идилия, а и начинът, по който Християн изпробвал дали Светлана става за негова жена.

Първото, което я накарал да му направи, било мусака – класика в жанра, бате, чак да се умилиш. Е, Светлана хич я нямало и се изложила със стартовата манджа, но пък се отсрамила на Гущеров в сполнята и той клекнал. А и я посъветвал какво да прави, за да я докара годна за ядене следващия път и тя стриктно изпълнила указанията.

Всъщност именно това нейно послушание и кротост пред него накарали Християн да се реши и да я вземе. Сгодна женица, така да се каже, кой би я напъдил?!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.