Нелепо: Ето как Алекс Богданска кара Даниел да ревнува! (не се усеща, че е смешна – СНИМКИ)

0

Алекс Богданска приложи стария изтъркан трик!

Алекс Богданска е резведена вече от няколко месеца с Даниел Петканов, но явно този факт още я гложди. Още повече след като на цял свят му стана ясно, че той е пожелал разтрогването на брака, а не тя. Коя жена, при това красива манекенка, ще понесе спокойно подобно унижение и срив на егото – ами май никоя… И Александра се зае да си “връща” и да накара Лудия репортер да осъзнае какво е изтървал.

Първият ход на моделката бе да се покаже с непознат хубавец, когото да представи за свое гадже. Всъщност тя не е обявила връзката си, но и не я отрече, което е идеално за разпалване ревността на Даниел. Близки до нея шушукат, че с въпросния мачо са си изкарали някоя и друга приятна вечер, но де факто няма никакви индикации, че нещата ще прераснат в сериозно обвързване.

Днес Богданска предприе другия “унищожителен” (според нея) и смешен (според всички останали) ход. Тя награби един гигантски букет от лалета и се снима за мрежата – уж, че са й подарък от много влюбен господин. Само че лек поглед надолу към снимката показва, че там са натрупани още няколко подобни букети, а Алекс просто се е снимала с тях.

“Това е най-старият и изтъркан ход на бръмчалките. Снимат се с огромни китки за реклама и ги представят като свои. Жалко е чак”, коментират запознати.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.