Камелия удари жестоко по реномето на Азис

https://goreshto.net/novini/kameliya-udari-zhestoko-po-renometo-na-azis/49335 Goreshto.net
Камелия удари жестоко по реномето на Азис

Уникално разкритие на Камелия удари безмилостно по Азис

Камелия продължава да съсипва една по една звездите на поп-фолка. Последната й жертва е Азис, за когото Ками разкри пред "Шоу", че почти на всяко свое участие и концерт пеел на плейбек. Това е жесток удар по реномето на певеца, тъй като той отдавна се обяви за краля на поп-фолка и непрекъснато подчертава какъв огромен талант има.

Самата Камелия не била пяла на плейбек от 10 години. През 2004 година, след турнето на "Пайнер", тя осъзнала, че лъже хората и не е морално това, което прави. Затова оттогава, даже и да е фалшиво понякога, Ками винаги предлагала своя глас на живо, за разлика от Азис.

[caption id="attachment_4320" align="alignright" width="300"]Камелия направо съсипа Азис със скандално разкритие Камелия направо съсипа Азис със скандално разкритие[/caption]

Напоследък красивата Камелия прави на пух и прах доста от своите колеги в музиката, Преди Азис, русокосата хубавица обяви Преслава за "убиеца" на всичко хубаво в "Пайнер", а към нея добави и Галена, припомня Goreshto.net. Очевидно е, че Ками има някакъв проблем с колегите или просто вече й е писнало да си затваря очите.

Интересно ще е да видим как Азис ще реагира на разкритието на Камелия. Ромският певец има огромно самочувствие, което сега е накърнено жестоко от Камелия.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.