Скандално: Мадона доказа, че не е добре с главата! (ето какво направи)

0

Мадона отврати всички, мина границите!

Мадона за пореден път втрещи света, но това вече не е нито провокация, нито интересно, нито ще се превърне в мода. Легендата, която бе свикнала да определя тренда години наред, сега явно не може да се примири, че остарява и че други ще я заместят. Кралицата на попа доказа, че не е добре с главата от последното си видео, в което пие вода от кучешка купа.

Тя се е разчекнала, както обикновено и прави ненормални физиономии, а феновете й вече са меко казано отвратени – дори най-верните от тях. “Става ми все по-трудно и невъзможно да бъда твой почитател”, пише й откровено потребител под поста. А други я карат да отиде на психиатър, щом сама не може да се справи с проблемите си.

“Видно е, че си ужасена от годините и от факта, че с младостта ти си отива и времето ти, но това ли е най-важното в живота?! Така ли искаш да те запомнят всички – като откачена бабичка, лочеща от кучешка паница?!”, питат я директно в нета.

Да не говорим, че Мадона се обезобрази напълно като превърна лицето си в подобие на кукерска маска. Със сигурност онази Мадж, която познавахме, вече отдавна не е същата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.