Жалко и смешно: Славена Вътова ходи с деколтета до пъпа при провиснал бюст! (в нета я попиляха)

0

Огледало или чувство за естетика няма Славена Вътова?!

Славена Вътова продължава пет пари да не дава и да ходи с огромни деколтета, чак до пъпа, при все, че това, което се вижда отдолу, е провиснало до коленете й. Отдавна темата се върти в нета, защото Вътова беше и член на журито в “България търси талант”, където отново се появяваше в същата кошмарна визия и то в национален ефир.

Потребителите в мрежата се питат толкова ли няма пари госпожата, че да отдели едни десет бона (може и по-евтино ако хване промоция), за да си ремонтира моцарелите. Защото, отделно от това, тя парадира и се фука с обувки, парцали и бижута за баснословни суми – уж.

“Дори на бас се хванахме с един приятел, защото той смяташе, че ц@ците й са увиснали, понеже е махнала силикона. А аз пък смятам, че просто й е вече разместен или нещо повреден и иска смяна, не вярвам да го е махнала целия”, коментира облога си в мрежата последователка на Вътова.

Каквато и да е причината за тази гледка, тя е най-малкото нелицеприятна. Освен, разбира се, ако на мода вече не идват точно този тип бюстове – ала печени чушки на чушкопек. “Няма плътност, няма обем, то просто виси, бе. И как й харесва да се гледа така?!”, недоумяват в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.