Джена неочаквано: Бях на косъм да направя огромна грешка в живота! (виж още)

0

Джена за малко да обърне съдбата на дъщеря си!

Певицата Джена за пръв път повдигна малко повечко завесата пред живота си с Наско Стоев, от когото има вече две деца – първо син, а после и дъщеричка. Снахата на Канарите не обича да дава интервюта по темата за мъжа, децата и семейството си, а причината е суеверие. “Казали са умните хора, че не бива да се хвалиш с нещо, за да не го изгубиш”, споделя тя.

Но въпреки това издава, че с Наско и до днес, след осем години заедно, я свързва любов, която вече проверено се оказала истинска. “Само тогава, ако има любов, можеш да правиш и компромисите в съжителството с някого, иначе ще е мъка”, убедена е чалга дивата. Която сподели и че е била на косъм да направи най-голямата грешка в живота при раждането на дъщеря си Цвети.

“Бях си наумила, че ще я кръщаваме на мен – Джена. Не исках да се откажа и това е. Но като я гушнах и я видях такава мъничка, като цветенце, ми дойде името Цвети. Друга родилка до мен беше кръстила дъщеря си Цветея, което е страшно рядко. Попитах я има ли против ако и аз така кръстя бебето си. В цялата страна има само три момиченца с това име”, казва Джена, която вярва, че името на детето определя и съдбата му в живота, затова се радва, че не се е заинатила на Джена, а малката си е дошла с името.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.