Горещо Жълто Новини Шоубизнес

Слави Трифонов счупи рекорда: Води в шоуто конкуренция на Крисия!

Слави Трифонов доказа, че е номер едно в телевизионния ефир!

Слави Трифонов доказа, че е номер едно в телевизионния ефир и знае отлично как да счупи всички рекорди по рейтинг. Гологлавият шоумен ще доведе в “Шоуто на Слави” достойна конкуренция на ненадминатата до момента Крисия Тодорова. И това няма да е едно, а цели три момичета – при това тризначки.

Новите дарования ще се изявят по време на конкурса “Пеещи семейства” в “Шоуто на Слави”, а самият Слави Трифонов и музикантите от Ку-ку бенд вече били повече от очаровани от тях. Слави бил категоричен, че с наличието на малката Крисия, гласовитата Тереза, Митко Андреев, а сега и новото попълнение от тризначките, ще сложи в джоба си не само Магърдич Халваджиян от Нова телевизия, но всички останали конкуренти в телевизионния ефир.

Слави Трифонов води в шоуто три конкурентки на Крисия
Слави Трифонов води в шоуто три конкурентки на Крисия

Конкурсът “Пеещи семейства” ще заложи и на много други таланти, сред които екипът на шоуто вече е набелязал няколко наистина даровити семейства. В шоуто ще видим няколко поколения жени, братя, сестри и много други гласовити лица заедно с техни роднини.

По този начин Слави Трифонов си осигурява мястото в ефира не само за тези 13 години, за които подписа договор с Би Ти Ви, но и за още толкова, та до пенсия, шегуват се служители от екипа му.

А малката талантлива Крисия Тодорова ще има възможността да се запознае и да си партнира с нови три момичета – красиви и гласовити като нея. Какво по добро от това за приятното прекарване на свободното време пред телевизора за зрителите?!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.