Графа с разкрития за жена си Мария: Много време ми отне, докато я спечеля! (виж още)

0

Графа си изгубил ума по Мария още при първата им среща!

Владимир Ампов – Графа даде интервю за Деси Плевнелиева в Нова телевизия днес и разкри неща от личния си живот, за които не е говорил досега. Знаем, че той е женен за съпругата си Мария от вече доста години и двамата имат две деца. Графа обаче винаги е държал в сянка интимния си свят, поради лично, а и заради желанието на половинката си, която мразела да бъде в медиите.

Този път обаче Ампов повдигна леко завесата и разкри, че е усетил, че Мария е жената за него още в момента, в който я е срещнал. И въпреки че е бил популярен, никак не му било лесно с нея. Мария не му вярвала и дори не искала да имат нещо общо, повече от приятелство, защото се пазела от славата и фенките му.

“Да ви призная, наистина дълго време и много усилия ми струваше, за да я спечеля, но съм убеден, че с красивите неща в живота, с истинските неща, винаги е така. Какво ли не направих, едва на главата си не застанах, но си казах – тя ще е! И бях сигурен, че ако я накарам да се влюби и тя в мен, това ще е съпругата ми”, споделя Графа. И допълва, че се стреми да бъде и както баща, така и приятел за децата си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.