Потрес: Десислава неадекватна на участие! (отслабването ли я побърка – СНИМКИ)

0

Десислава направо си превъртя играта снощи!

Десислава е сред безспорно най-обичаните родни певици от чалгата, макар дълги години мнозина да я коряха, че е дебеличка. Ако на колежките й обаче това нямаше да бъде простено и щяха да ги съсипят тотално, то при Деси минаваше някак по-леко и незабележимо, заради добрата й душа и ангелския глас.

Е, ето че от доста време насам и съдбата направи подарък на певицата, която се справи със здравословен проблем, който й пречеше да се втали и се промени коренно. Днес тя вече е слаба, дори по-слаба от очакваното и спокойно може да се появява с къси полички и секси дрешки. Така и прави.

Снощи, на последното си участие, Десислава се барна в къса рокличка и събра очите на клиентите в бара. Внезапно обаче погледите им се откъснаха от бедрата на Десито, за да се плъзнат надолу и да останат като втрещени. Причината ли – певицата излезе да пее по пантофи! Да, пантофи, които с очите си виждате на снимката.

Не стига, че Десислава е ниска на ръст, тя няма и метър и шейсет, ами с тези пантофки хората изобщо не можеха да я видят. Това предизвика смях и подигравателни коментари като някои заявиха, че вероятно на певицата повече й се стои у дома и се е изморила от нощния живот.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.