Взрив: Заговориха за развод между принц Уилям и Кейт Мидълтън! (шокиращи подробности)

0

Кейт Мидълтън може да не остане съпруга на принц Уилям!

Развод! Тази дума изглеждаше абсолютно невъзможна и несъществуваща в едно изречение заедно с имената на принц Уилям и неговата Кейт Мидълтън. Е, явно обаче невъзможни неща наистина няма, а на Острова все по-упорито се говори именно за това – за разтрогване на брака на Уилям и Кейт.

Причината вече я знаем всички и тя е в палавника Уилям, чиито забежки с различни жени лъснаха на показ тази година. Принцът явно е наследил слабите си ангели от своя баща – крал Чарлз Трети, като “под ножа” му са минали множество съвсем обикновени, но ВИП труженички, както и дами от висшето общество.

Дори се говореше за млада жена, в която Уилям бил влюбен и към която имал наистина сериозни чувства и намерения, за разлика от редовите си бройки. Каквато и да е истината обаче, появят ли се доказателства за похожденията на принца, това ще бъде краят на брака му с Кейт.

Мидълтън винаги е давала заявка и е била твърда, че няма да търпи доказана изневяра. Вероятността двамата да се разведат накара източници от Бъкингам да разяснят и че при развод, Кейт ще получи споделено попечителство върху трите им деца с Уилям, но няма да има право да ги извежда от страната без неговото съгласие.

Също така тя ще получи къща от бившия си мъж, както и голяма парична сума, но ще й бъдат отнети титлите. Е, дано не се стига до развод, разбира се!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.