Яна Маринова показа среден пръст на силиконовите бръмчалки! (виж тук)

0

Яна Маринова не може да понася тъпаците и го е заявила отдавна!

Актрисата Яна Маринова показа буквално среден пръст на кухите силиконови бръмчалки, превзели мрежите и драпащи да се правят на инфлуенсъри. Отдавна вече на потребителите им писна някакви никаквици да се фукат с измислен “лъскав” живот и скъпарски дрешки, коли и прочие… Особено като знаем, че много от тях са толкова нещастни, че се снимат до тузарски автомобили на напълно непознати хора по моловете.

Да, тази жалка картинка явно е омръзнала и на Яна Маринова, която преди ден съвсем спокойно и публично обяви, че се облича в дрехи от втора употреба и се чувства прекрасно. Чаровницата обясни на последователите си, че тези дрехи имат няколко предимства и първото, разбира се, е, че са евтини.

“Да, излизат ти много тънко, а за сметка на това са качествени. Внесени са от чужбина и са преглеждани обстойно, преди да се пуснат тук. Някои от тях дори и не са обличани, още са с етикетите. Но да ви кажа, такива дрехи са ми издържали и издържат читави в пъти повече от други, които съм си купила като уж първа употреба в София”, обяснява актрисата.

Маринова отдавна бе заявила публично, че е един съвсем нормален човек, който се стреми към истинските и смислени неща в живота, защото й е писнало от позьори и тъпанари.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.