За нищо ги нямат тези деца: Златка Райкова зачена и от Карен, а още мисли за Джизъса! (виж тук)

0

Златка Райкова си мисли, че така ще натрие носа на бившия си!

Златка Райкова явно е решила да следва примера на бившия си и да става ударничка по производство на деца. Пък и защо не – Благой Георгиев ги направи дузина, а други му ги гледат, Джулиана Гани и тя чака второ, като първото е на грижите на баща си, изобщо… положението е песен.

По-назад не остава и Златка Райкова, която е бременна в третия месец с бебето на новия си приятел – арменеца Карен Хачатрян. Това всъщност е и причината двамата да обявят годежа си, подшушнаха близки до Златка. Този път тя била категорична, че ще ражда само, ако го направи като порядъчна и семейна жена. Искала сватба, искала да е булка и всичко по реда си.

Карен е с няколко години по-млад от нея, той е на 27, но се чувствал готов за бебе. А и покрай връзката си с плеймейтката доби популярност, каквато преди това никога е нямал. Проблемът обаче е, че Русата Златка още имала чувства към Благой Георгиев, който накърни егото и достойнството й, зарязвайки я заради младата Полина Спасова.

“Усеща се, че Златка не драпа толкова за второ дете, колкото с него иска да натрие носа на Благо. Как така той си е позволил да остави нея – известната изкусителка, заради някаква си бозава велинградчанка?! Дано поне с Карен се грижат добре за бебето и да не се парясат и те след раждането”, коментират източниците.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.