Ексклузивно! Дженифър Анистън за първи път: Направих всичко, за да родя! (виж още)

0

Дженифър Анистън най-после проговори за проблема с раждането!

Дженифър Анистън направи това, което никога не беше правила, а и вече, честно казано, никой и не очакваше от нея. А именно – актрисата проговори в официално интервю по най-щекотливата тема, която интересува света – защо няма деца.

Досега се бяха появявали какви ли не хипотези и теории по въпроса като най-достоверната като че ли беше тази, че Джен не е искала бебе, защото не е и осиновила дете. Е, истината се оказа друга и тя е, че Анистън просто не може да зачене. Има физиологичен проблем, който не е могъл да бъде излекуван и в крайна сметка й се е наложило да приеме фактите.

“Исках дете и то много. Направих всичко, което зависеше от мен и го правех дълги години. Това бяха опити след опити – по естествен път, чрез помощта на лекарства, опитах и ин витро. Е, не се получи с нито едно от тези неща и аз трябваше да седна, да преосмисля нещата и да погледна на живота си по друг начин. И да ви кажа, днес съм щастлива именно, защото успях да видя светлината и щастието въпреки тази липса”, призна Дженифър Анистън.

Това, което тя твърдо отрече обаче, е лъжата, че Брад Пит се е разделил с нея, защото не може да му роди дете. “Абсолютни глупости!”, отсече Дженифър.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.