След присъдата Тачо изригна: Няма да вляза в затвора, ако ще и свинка на джамия да се качи! (виж още)

0

Тачо е бесен, съдът го оправдал на първа инстанция!

Стефан Манов или Тачо, както го знаем всички, избухна бесен след решението на съда да му наложи ефективна присъда. Знаем, че това се случи вчера, а магистратите постановиха 3,6 години затвор за мъжа на Жени Калканджиева, който е съден и вече осъден за побой с особена жестокост над свой съсед.

Става дума за Георги Василев, който живее в кооперацията на Жени Калканджиева и половинката й и с чието семейство това на миската воюваше отдавна. Телевизии дори отидоха на място, за да заснемат непрестанните скандали между комшиите, като Жени не се сдържа и пред камерите замери с яйца колата на Василев, крещейки в изстъпление.

Именно заради един от тези скандали, преди две години, Тачо скача на Георги Василев и го набива юнашката. А човекът, разбира се, се оплаква в полицията и завежда дело. Днес обаче Стефан Манов не само не признава, че е виновен, но и се заканва, че той в затвор няма да стъпи.

“Ще стане, ама друг път! Там няма да вляза ако ще и свинка на джамия да се качи! А и като всички толкова много знаете, защо не се каза и не се писа, че бях оправдан на първа инстанция. Тази сега е втората, но отивам директно на трета. Ще обжалвам и ще спечеля”, пени се Тачо.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.