Леле, страшно е: Мадона се показа без грим и… вижте я сами! (ужасяваща гледка)

0

Мадона ужаси милиони хора по цял свят!

Мадона или се е побъркала, или… Всъщност няма друго “или”, поне според огромната част от последователите й по целия свят. Мадж става все по-неадекватна, но освен всичко друго, започна да плаши феновете си. Даже направо да ги ужасява. Това се случи последно, след като певицата показа своя натурална снимка без грим.

Причината бе, че я обвиняваха в прекомерна намеса на фотошоп и макиаж по фотосите й и явно Мадона реши да затвори устите на хейтърите. Тя се изтипоса на кадър, който обаче меко казано накара милиони да сънуват чудовищни кошмари и не й спестиха това.

Под снимката на Мадона могат да се видят хиляди коментари, които са на потресени потребители, умоляващи я да не им причинява повече това. Реално Мадж наистина прилича на същество от друга планета или най-малкото на такова от филм на ужасите. Тя е останала почти без вежди, незнайно защо, а лицето й е така набодено от ботокс и други козметични субстанции, че вече изобщо не прилича на човешко.

Знаем, че Мадона открай време има мания за младост и не иска да си признае, че остарява, но дори най-сбръчканото й предишно “Аз” беше в пъти по-красиво и привлекателно от това, което виждаме сега. Дано поне повече да не пуска такива “красоти” в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.