Нова любов в Би Ти Ви?

https://goreshto.net/novini/nova-lyubov-v-bi-ti-vi/49330 Goreshto.net
Нова любов в Би Ти Ви?

Виктория Петрова атакувана от още един колега, има ли любов между тях?

Нова любов в Би Ти Ви е на път да взриви медийното пространство. Може би най-привлекателната дама в медията Виктория Петрова е ухажвана от колегата си Юксел Кадриев. Двамата постоянно били заедно и изглеждали много близки, пише ПИК.

Вики Петрова непрекъснато е харесвана и често е сваляна от своите колеги в Би Ти Ви. Тя вече има един развод с оператора в медията Добромир Иванов, припомня Goreshto.net. Освен това Виктория въртеше любов известно време и с колегата си от спортния отдел Петър Бакърджиев, който наскоро стана баща. Към момента обаче няма информация журналистката да е обвързана.

[caption id="attachment_4283" align="alignright" width="300"]Виктория Петрова е новата любов на Юксел Кадриев? Виктория Петрова е новата любов на Юксел Кадриев?[/caption]

Юксел Кадриев обаче има половинка и това е Ангела Атанасова, която също е неописуемо красива. Двамата са щастливи заедно, но съместната работа на тв водещия с Виктория Петрова явно го е направила много близък с нея. Двамата са били засичани да бъдат заедно и извън Би Ти Ви.

Все още не е ясно дали действително има любов между Вики и Юксел, но предвид миналото на двамата и честите подобни отношения в медийното пространство, няма да е чудно, ако се окажат по-близки от официалното.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.