Нели Хаджийска взриви нета като призна с какво е свалила 10 кила! (виж още)

0

Нели Хаджийска доволна, че олекна с 10-ина килца!

Нели Хаджийска – едно от лицата на “Търси се” е коренно обновена. Тя вече се отказа от тима на блондинките, в който беше дълги години и сега е с по-тъмна коса, в тон с есента. Не само космите на главата й обаче потресоха всички, а основно промяната във фигурата й. Нелито е отслабнала значително, без фотошопи и прочие, а и сама сподели тази новина с последователите си.

Нещо повече – тя дори обясни как го е постигнала, за да може да зарази и още хора да направят желаната промяна. Хаджийска е категорична, че не се е подлагала на изнурително гладуване, нито е следвала правилата на диета или режим. Обясни, че при нея всичко е станало с най-обикновен и полезен детокс, след който е с десет кила надолу.

“Това правих – прочистих тялото си, с което си отидоха и много мазнини. Плюс това кожата на лицето ми се избистри, имам повече енергия и се чувствам по-здрава”, обясни Нели. И добави, че нейният детокс се състои от изпиването на половин литър сок от селъри на гладно.

“Прави се сутрин и сокът се цеди от стъблата на селърито. После се пие, но задължително трябва да си на празен стомах. Минават около два часа и тогава си хапваш. Идеално е”, споделя Хаджийска.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.