Годеникът на Златка Райкова се оказа супер нагъл! (виж какви ги върши Карен)

0

Любимият на Златка Райкова се взе за нещо специално!

Карен Хачатрян – годеникът на Златка Райкова, явно се е взел много на сериозно. Бившият тенисист може и да се има за голяма звЕзда, откакто името му е по сайтовете, заради връзката със застаряващата плеймейтка, но не е по-голям от закона. Или поне не би трябвало да бъде!

Очакваме потвърждение на това и реакция от КАТ при все, че арменецът публично се изгаври с всички закони и плю на тях като показа как фучи с бясна скорост по столичен булевард. И то един от най-оживените и опасни булеварди, поставяйки живота на околните на опасност.

Хачатрян снима на видео как вдига скорост от почти сто километра в час, при позволени на булеварда до максимум 70 километра. Реално скоростта му отчиташе 98 километра в час, с които той профучаваше между колите на булевард “България” – основен и свръх натоварен ежедневно в столицата.

Глобата за подобна волност е минимум сто лева, които потребители в нета призовават служителите на САТ да изискат от Карен. “Няма да я бъде тази някакъв дебил да се разминава, само защото бил гадже с някаква си популярна фитка, а всички адекватни граждани да го отнасят. Да си свърши работата сега полицията и да му светне една глобица на тоя”, бесни са потребители в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.